Θες να το δεις: Life before Grammy’s με τον Γιάννη Νιάρρο

Written by on 11 Νοεμβρίου, 2019

Από 4 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, ο  Γιάννης Νιάρρος, αφήνει για λίγο το θεατρικό σανίδι για να αποκαλύψει την πολυτάλαντη μουσική του διάσταση στη σκηνή του Upstage στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να παρουσιάσει το “Life before Grammy’s”.
Συστήνει με τους συνεργάτες του ένα πρωτότυπο stand-up comedy μετά μουσικής. Ο ηθοποιός – μουσικός αφηγείται την σχέση του με την τέχνη, την μουσική και τον έρωτα, υποδυόμενος έναν εκκεντρικό, ψωνισμένο, ευαίσθητο και ξεκαρδιστικό μουσικό, στην αναζήτηση της μουσικής του ταυτότητας. Σ’ αυτό το μουσικό του ταξίδι στα διάφορα μουσικά στυλ (blues, rock, funk, pop, disco, jazz, hip-hop, ελληνικά) και στα θεατρικά νούμερα, θα τον συνοδεύουν κάθε Δευτέρα δύο special guests από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Με την σιγουριά ότι θα πάρει το Grammy πολύ σύντομα, ο «καλλιτέχνης» αποχαιρετά το ελληνικό κοινό με ένα one-man show βγαλμένο από τα βάθη της ψυχής του. Ο πασίγνωστος ερμηνευτής-τραγουδοποιός-multi-instrumentalist θα εξομολογηθεί στο κοινό του, θα ερμηνεύσει κομμάτια δικά του και διασκευές σε πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, στην προσπάθεια να αφηγηθεί την ζωή και τον πόνο του καλλιτέχνη που ζει στην Αθήνα το 2019 κι είναι έτοιμος να παραλάβει το GRAMMY 2020 που του ανήκει ολοκληρωτικά»

Συντελεστές:
Φωνή: Γιάννης Νιάρρος
Όμποε: Γιάννης Νιάρρος
Πιάνο : Νιάρρος Γιάννης
Γαλλικό Κόρνο: Νιάρρος Γιάννης
Κοντραμπάσο: Γιάννης Νιάρρος
Κανονάκι: Νιάρρος Ιωάννης
Ντραμς: Νιάρρος Γιάννης
Άναρθρες κραυγές: John Niarros
Κλακέτες : Νιάρρος Γιάννης
Τουμπερλέκι: Νιάρρος Γιάννης

info
Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος: 8 ευρώ
Κράτηση εισιτηρίων για τραπέζι: 210 9315600 (10:00-23:00)


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

Background